Css staat uit!
schakel Css in om met deze site te kunnen werken!
Javascript staat uit!
schakel javascript in om met deze site te kunnen werken!

Second opinion aanvragen

Hoe kijkt een andere specialist er tegenaan?
Een second opinion, de mening van een medisch specialist, kan veel van uw twijfels wegnemen. Het CZ Zorgteam adviseert u over de mogelijkheden.

Een operatie of behandeling is vaak ingrijpend.
Misschien twijfelt u over de diagnose of voorgestelde behandeling. De mening van een andere medisch specialist kan u dan helpen om meer zekerheid te krijgen. Het gaat dan om een zogeheten second opinion. Het CZ Zorgteam helpt u deze tweede mening te krijgen. Zodat u beter weet waar u aan toe bent.

Wat doet CZ?
U hoeft niet ernstig ziek te zijn om van deze dienst gebruik te maken. Een second opinion is een patiƫntenrecht. Als u belt met het CZ Zorgteam, krijgt u een deskundig medewerker aan de lijn. Deze kan u uitleggen hoe u een second opinion kunt regelen. CZ kan u ook een second opinion aanbieden van een topspecialist.

Best Doctors

Hoe aanvragen?
Bel met het CZ Zorgteam en we vertellen u meer over de second opinion. Uiteraard wordt de informatie die u geeft vertrouwelijk behandeld. U kunt van maandag tot en met vrijdag bellen van 8.30 uur tot 17.30 uur. Het telefoonnummer is (013) 594 91 10.