Second opinion aanvragen

Hoe kijkt een andere specialist er tegenaan?
Een second opinion, de mening van een medisch specialist, kan veel van uw twijfels wegnemen. Het CZ Zorgteam adviseert u over de mogelijkheden.

Een operatie of behandeling is vaak ingrijpend.
Misschien twijfelt u over de diagnose of voorgestelde behandeling. De mening van een andere medisch specialist kan u dan helpen om meer zekerheid te krijgen. Het gaat dan om een zogeheten second opinion. Het CZ Zorgteam helpt u deze tweede mening te krijgen. Zodat u beter weet waar u aan toe bent.

Wat doet CZ?
U hoeft niet ernstig ziek te zijn om van deze dienst gebruik te maken. Een second opinion is een patiƫntenrecht. Als u belt met het CZ Zorgteam, krijgt u een deskundig medewerker aan de lijn. Deze kan u uitleggen hoe u een second opinion kunt regelen. CZ kan u ook een second opinion aanbieden van een topspecialist.

Best Doctors

Hoe aanvragen?
Bel met het CZ Zorgteam en we vertellen u meer over de second opinion. Uiteraard wordt de informatie die u geeft vertrouwelijk behandeld. U kunt van maandag tot en met vrijdag bellen van 8.30 uur tot 17.30 uur. Het telefoonnummer is (013) 594 91 10.